Bel gratis: 0800-6666 112

24 uurs service! 24uurs service!

slide
slide
slide

Loodgieter

Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink is een gerenommeerd loodgietersbedrijf met jaren lange ervaring op het gebied van loodgieters-, riolerings- en onderhoudswerk aan en om uw onroerend goed. 24 uur per dag kunt u onze monteurs telefonisch bereiken via 0800-6666 112.

Bel gratis:

24 uurs service! 24uurs service!

Rioleringswerkzaamheden in Utrecht

Rioleringswerkzaamheden: Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink beschikt over de modernste apparatuur om breuken en beschadigingen in Utrecht in mum van tijd op te sporen zonder dat daarvoor eerst de hele straat opengebroken dient te worden. Vanwege onze uiterst moderne camera’s kunnen wij de exacte plek van het mankement aanwijzen. Slechts op die plek zullen wij hoeven te graven om vervolgens de broodnodige werkzaamheden uit te voeren. Hierdoor blijven de kosten en overlast tot beperkt!

Naast het repareren van beschadigingen aan het riool kunnen wij ook uw riolering vernieuwen of een extra rioolbuis plaatsen bijvoorbeeld voor een tweede toilet.

Verstoppingen ontstoppen

Of het nu gaat om een verstopte afvoer van een wastafel, bad, douche of uw riool. De riool afdeling van Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink Utrecht kan het verhelpen, onze vakkundig werknemers kunnen met de modernste apparatuur alle soorten verstopping opsporen en verhelpen, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Dus heeft u een verstopping bel dan gratis 0800-6666 112.

Loodgieter in Utrecht | Rioleringswerkzaamheden

Onze loodgieter in Utrecht staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar voor alle denkbare rioleringswerkzaamheden, zit het riool verstopt? of heeft u een lekkage aan het riool? Bel dan dag en nacht onze loodgieter spoed service in Utrecht. Naast riool problemen kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor alle denkbare problemen met water afvoer of water toevoer. Ook voor lekkage aan het dak bent u bij onze loodgieter in Utrecht aan het juiste adres.

Geen spoed? Wel een vakman nodig? Ons loodgietersbedrijf in Utrecht is natuurlijk ook 7 dagen in de week bereikbaar voor standaard loodgieterswerkzaamheden. Wilt u bijvoorbeeld nieuw sanitair laten plaatsen? of wilt u een waterleiding laten aanleggen of verleggen voor bijvoorbeeld een wasmachine of vaatwasser? Neem dan gerust eens contact op de met de loodgieter in Utrecht.

24 uur per dag bereikbaar in Utrecht, bel gratis: 0800-6666 112.